куќарка новости Анализа на приватното шумарство во Македонија и неговата улога во процесот на Националната стратегија за шумарството
Анализа на приватното шумарство во Македонија и неговата улога во процесот на Националната стратегија за шумарството Print E-mail
Written by Rantasa   
четврток, 05 февруари 2009 10:30

Излезе од печат ’status quo’ анализата на Македонското приватно шумарство, односно „Анализа на приватното шумарство во Македонија и неговата улога во процесот на Националната стратегија за шумарството.“ Студијата е подготвена во рамките на проектот на Конфедерацијата на приватни сопственици на шуми на Европа, а финансирана од страна на Програмата за шуми на Светската Банка.

Студијата за Македонија ја подготвија Проф. Александар Трендафилов, Проф. Јасминка Ризовска Атанасовска и Г. Бојан Симовски. Истат може да се најде на sekira.org.mk во базата на документи. Документот е двојазичен, на англиски и македонски јазик.

За повеќе информации погледне ја интернет страницата на Конфедерацијата на приватни сопственици на шуми на Европа.

LAST_UPDATED2
 
Можете да пишете коментар на текстот. За тоа потребно е да се регистрирате во прозорчето за регистрација.

поддршка

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner